Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6
pieczarki 30 dag
pietruszka zielona 1
majonez 1
Szczypiorek cienki 1
rzodkiewka 3 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pieczarkami

Jajka gotujemy, przekrajamy na pół, żółtka wyciągamy. Pieczarki podsmażamy. Ostudzone pieczarki z żółtkami mielimy przez maszynkę, mieszamy wraz z posiekaną pietruszką. Farsz solimy a następnie nadziewamy białka. Przzdabiamy majonezem, rzodkiewką i szczypiorkiem. Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak