Sposób przygotowania

Pomidora myjemy, wydrążamy gniazdo nasienne i kroimy w kosteczkę. Dodajemy posiekaną cebulę oraz bazylię. Całość mieszamy z oliwą z oliwek i przyprawiamy solą i pieprzem.
Na waflach układamy kolejno: listek sałaty, porcję tuńczyka, salsę. Całość dekorujemy kiełkami rzodkiewki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    rewelacyjnie wygl?da
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne i zdrowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    emylka86

    jaki tuńczyk najlepszy?
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    z chęcią bym schrupała
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Smacznie zdrowo i kolorowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !