Sposób przygotowania

Jajko gotujemy na twardo, obieramy i kroimy na 8 cząstek. Na waflach układamy po listku sałaty i porcji tuńczyka. Następnie nieco z boku kładziemy po 2 cząstki jajka. Całość przyprawiamy solą i pieprzem oraz dekorujemy świeżą bazylią.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pięknie wygląda kanapka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pysznie i kolorowo :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    cóż za elegancja na tych kanapeczkach ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pięknie podane :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ah te Twoje kanapeczki, smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !