Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z kopru włoskiego

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 0,5 szkl.
sok z cytryny 0,25 szkl.
koperek posiekany 1 łyżka
cukier 1 łyżka
Pieprz biały mielony Prymat 2 łyżeczka
starta skórka z cytryny 3/4 łyżeczka
koper włoski 1 szt.
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z kopru włoskiego

Majonez,sok z cytryny, koperek, cukier, pieprz i skórkę z cytryny wymieszać w miseczce. Fenkuł pokroić w cienkie paseczki, dodać sos i lekko posolić do smaku. Wstawić na godzinę do lodówki. Przed podaniem jeszcze raz zamieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 09.11.2013 13:22
nie jadłam takiej
monika154 20.06.2011 08:03
mniam
stokrotka 01.06.2011 21:58
mniam...
cukiereczek 09.05.2011 09:37
Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak