Sposób przygotowania

Pierś z indyka podzielić na duże kotlety, lekko rozbić przyprawić , na połowie kotleta układać plasterek sera, tymianek, plasterek sera, następnie złożyć. Panierować w mące, jajku i bułce i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Apetycznie wygląda.
  • 2
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo takie lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !