Składniki:
buraki czerwone | 1 mała szt |
śmietana 18 proc | 1/2 l |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
chrzan | odrobina |
woda | 1/3 szkl (wrzątku) |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
jajko ugotowane na twardo | 4-5 szt |
buraki czerwone | 1 mała szt |
śmietana 18 proc | 1/2 l |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
chrzan | odrobina |
woda | 1/3 szkl (wrzątku) |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
jajko ugotowane na twardo | 4-5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: