Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z serowo-rzodkiewkowym farszem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

połówki jajek gotowanych 9 szt.
rzodkiewka 9 plastrów
szczypiorek 2 łyżki
pomidor 1/2 szt.
ogórek zielony 6 plastrów
Farsz: 9 serowo-rzodkiewkowy

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z serowo-rzodkiewkowym farszem

9 połówek ugotowanych jajek ułożyć na specjalnym talerzu do jajek, napełnić je równomiernie farszem z przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/130279/farsz-do-jajek-serowo-rzodkiewkowy.html, posypać siekanym szczypiorkiem, wcisnąć na sztorc plasterki rzodkiewek, , połówkę pomidora podzielić na 3 części, w środku ułożyć je, obłożyć plasterkami ogórka, posypać pieprzem kolorowym i solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta_P-S 02.05.2011 19:11
życzę smacznego
Pola2 25.04.2011 19:13
smaczne
Janek1 25.04.2011 15:47
pyszności
bejciu24 25.04.2011 15:29
apetycznie wyglądają
patusia 25.04.2011 12:21
Kolorowe i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak