Sposób przygotowania

I sposób:
Pieczarki zetrzeć na tarce, usmażyć na maśle, wymieszać z żółtkami, majonezem i pietruszką zieloną, faszerować jajka- połówki białek.

II sposób:
Szynkę zmielić wymieszać z cebulą pokrojoną w kosteczkę, żółtkami, majonezem, szczypiorkiem i faszerować jajka- połówki białek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Rewelacja takie jajeczka:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszniutkie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Pyszniutkie takie jajeczka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszna przystawka
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    lubie takie jajka, sa smaczne i efektowne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam jajka faszerowane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    bardzo smacznie i ładnie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    fajna przekąska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    smaczne
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !