Sposób przygotowania

Makaron ugotować i zahartować. W garnku gotować na małym ogniu mięsa, przyprawy i włoszczyznę. Wywar przecedzić, połączyć z makaronem, doprawić do smaku. Dodać pokrajaną marchewkę i posiekaną natkę pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszny rosołek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Przyznaję Ci 100%-tową rację - rosół jest najlepszy z najlepszych!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    moja ulubiona :)
  • 0
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    bardzo lubię gorący rosół
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    naprawde najlepszy!!!
  • 0
    dsc00052
    Opublikowano

    Damiano

    uwielbiam rosołek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !