Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka nadziewane po wiejsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chrzan ze słoika 1 łyzeczka
kiełbasa swojska wędzona 10 dag
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: jajka nadziewane po wiejsku

jajka przecinamy .Wyciągamy żółtka żółtka ucieramy z chrzanem i kiełbasą -wcześniej drobno pokrojoną .Masą napełniamy jajka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak