Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wędlinowy półmisek Wielkanocny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka parmeńska 8 plastrów
szynka gotowana 5 plastrów
polędwica 6 faszerowana mięsem mielonym

Przepis i sposób przygotowania na: wędlinowy półmisek Wielkanocny

Szynkę parmeńską pokroić w cienkie plastry i ułożyć na półmisku, obok ułożyć plastry pokrojonej polędwicy faszerowanej, przy krojeniu uważać aby nie uszkodzić farsz, plastry szynki gotowanej przeciąć na pół i ułożyć na półmisku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 07.02.2012 14:39
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak