Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do jajek - łososiowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółtko z jajek gotowanych 5 szt
majonez 2 łyżeczki
łosoś wędzony plastry 100 g
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku
sos chrzanowy 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do jajek - łososiowy

Z przekrojonych na pół ugotowanych 5 jajek, wyciągnąć żółtka, które rozdrobnić widelcem, dodać drobno posiekanego wędzonego łososia, dodać po 2 łyżeczki sosu chrzanowego Smaki i majonezu, doprawić kolorowym pieprzem i dokładnie wymieszać, farszem napełniać połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 17.08.2011 17:43
rewelacyjny- spróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak