Sposób przygotowania

Z mąki, kefiru, jajek i budyniu przygotować ciasto. Jabłka obrać, pokroić w plastry, zanurzać w cieście. Smażyć na rumiano na rozgrzanym oleju. Można podawać ze śmietaną. Jeżeli ciasto jest zbyt gęste można dodać trochę mleka.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne,też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Pyszne,takie lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam te placuszki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    lubie to ;-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !