Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane jajka na dwa sposoby

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
ketchup 3 łyżki
majonez 3 łyżki
szczypiorek do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane jajka na dwa sposoby

Jajka gotujemy kroimy na połówki, wyciągamy żółtka do dwoch misek, do jednej dodajemy szczypiorek, łyżke majonezu, sól, pieprz, ucieramy na na jednolitą masę, do drugiej miski z żółtkami dodajemy ketczup, majonez, sól, pieprz ucieramy jednolita mase faszerujemy jajka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak