Sposób przygotowania

Banany obrać i rozgnieść widelcem na miazgę. Polać sokiem z cytryny. Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajka. Stopniowo dodawać mąkę i proszek do pieczenia. Na koniec dodać wiórki kokosowe oraz masę bananową. Wszystko dokładnie wymieszać. Ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem formy. Piec w temp. 190 stopni przez ok. 45 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszniutkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajne ciacho:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    CIEKAWE CIASTO
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszny placek godny polecenia.
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajne połączenie banany i kokos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    To ciasto musi być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny przepis
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam to ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !