Sposób przygotowania

Fasolę gotujemy do miękkości. Warzywa (marchewka, pietruszka, seler i kapustę) kroimy drobno i gotujemy w lekko osolonej wodzie na korpusie drobiowym. W połowie gotowania dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki. Wszystko doprawiamy, solą, pieprzem, zielem angielskim, liściem laurowym, majerankiem i Vegetą. Na koniec wrzucamy wcześniej ugotowane starte buraczki, fasolę i kilka łyżek jogurtu naturalnego. Całość mieszamy i podajemy z chlebem.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    same pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    dobry pomysł ale polecam również zjeść taki barszczyk w Lwowie :) palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszna zupka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszny taki barszczyk
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    poproszę talerzyk takiej zupki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    uwielbiam zupy, a to jedna z moich ulubionych
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dawno nie jadłem takiego barszczu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !