Sposób przygotowania

bułkę namoczyć w mleku,piecarki umyć i pokroić w kostkę cebulę pokroić w kostkę zeszklić na oliwie i dodać pokrojone pieczarki podsmażyć aż odparuje woda doprawić solą i pieprzem do smaku,do miski włożyć mięso mielone dodać namoczoną bułkę cebulę pokrojoną w kostkę sól.pieprz,jajka i wyrobić na jednolitą masę po czym formować krążki wielkości dłoni na środek nakładać usmażone pieczarki i sklejać obtaczać w bułce tartej i upiec na rumiano z obu stron,podawać z ziemniakami i surówką jak i również na zimno.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    poproszę jednego;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wspaniałe połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !