Sposób przygotowania

• soczewicę gotować w osolonej wodzie przez 25 min,
• kiełbaski usmażyć na złoty kolor, pokroić w grube plasterki,
• bakłażan pokroić w plastry obsmażyć na tłuszczu pozostałym ze smażenia kiełbasek, pokroić plasterki na pół,
• pomidory pokroić na cztery,
• składniki sałatki połączyć dodać parmezan, oliwę, ocet, sól, pieprz, bazylię i posiekany szczypior, wymieszać

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata B

    muszę zroić bo wygląda zachęcająco:)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !