Sposób przygotowania

Naczynie żaroodporne posmarować masłem, ułożyć pokrojone pieczarki, wbić jajko (tak aby żółtko nie pękło), dodać szczypior, potarkowany, posypać sola i pieprzem. Piec około 15 minut aż ser się stopi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    meredith

    Mniam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Apetyczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    pysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !