Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybny szalot

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki 8-10 sztuk
cebula 1 sztuka
boczek 20 dag
świeżo mielony pieprz
ogórki 3-4 sztuki
śledzie 4 (solone)

Przepis i sposób przygotowania na: Rybny szalot

Ugotuj ziemniaki w mundurkach, obierz i pokrój w kostkę. Włóż do miski, dodaj posiekaną cebulę, pokrojone ogórki i śledzie. Boczek także pokrój, wysmaż na suchej patelni, a skwarki wraz z tłuszczem dodaj do sałatki. Przypraw pieprzem, wstaw na godzinę do lodówki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna141
Anna141 23.04.2011 09:58
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak