Sposób przygotowania

• cukinie kroimy obieraczką do warzyw w cienkie plastry,
• mozzarelle kroimy w większą kostkę,
• połowę kawałków sera owijamy plasterkami cukinii, drugą połowę plastrami boczku,
• na patyczki do szaszłyków na przemian nabijamy ser w cukinii i boczku,
• na środku szaszłyka nabijamy po pomidorku,
• polewamy szaszłyki oliwą,
• pieczemy na grillu 5 min, kilkakrotnie obracając

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Jakie to dekoracyjne ! I pyszne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    super,
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ale fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !