Sposób przygotowania

Mąkę połączyć z mlekiem, aby otrzymać ciasto dodać jajko, olej i miód. Zmiksować. Uformować lody, mogą to być np. kulki. Odstawić do zamrażalnika. Gdy będą mocno zamrożone wyciągnąć. Porcje lodów zanurzyć w cieście na 3 sekundy i ułożyć w rondlu lub frytkownicy. Smażyć na głębokim, maksymalnie rozgrzanym oleju do momentu uzyskania złotego koloru). Od razu podawać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    ciekawe
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !