Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip wielkanocny :)

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rzodkiewek pęczek
cienkiego szczypiorku pęczek
majonezu mały słoiczek
chrzanu 1 łyżeczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dip wielkanocny :)

Rzodkiewkę zetrzeć na tarce jarzynowej, po chwili odlać sok. Szczypiorek drobno pokroić. Wszystko wymieszać z majonezem i chrzanem, przyprawić. Wspaniale smakuje z białą kiełbasą, jajkiem, gotowaną szynką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 24.10.2011 00:13
świetny
Grażyna13 29.04.2011 18:10
Pyszny do jajrk i wędlin !
Izabela/bella81 22.04.2011 14:08
Zapomniałam w przepisie dodać rzeżuchę, którą również dodałam do dip\'u.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak