Sposób przygotowania

Tuńczyka odlewamy z zalewy i ugniatamy za pomocą widelca. Cebulę kroimy w kosteczkę i mieszamy z tuńczykiem i majonezem na gładką pastę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na waflu układamy kolejno: porcję roszponki, pastę z tuńczyka, odrobinę ogórka pokrojonego w kosteczkę i pęczek kiełków.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Pani dekoracje są przepiękne:) Przepisy również świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    bardzo smacznie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    bardzo smacznie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    urocza!
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetyczna kanapka !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Cudna nazwa i cudna przekąska:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    Przepyszna sałatka na śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !