Sposób przygotowania

Ser i ogórek pokroić w kostkę (kawałek ogórka zostawić do dekoracji). Kukurydzę i fasolę osączyć z zalewy. Kapustę pekińską cienko posiekać (wystarcza ok pół główki średniej wielkości). Wszystkie składniki wymieszać w misce, polać sosem, odstawić na ok. 1 godzinę. Udekorować cząstkami zielonego ogórka.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    samo zdrowie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna sałateczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszna sałatka
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !