Sposób przygotowania

Matyjasy odmoczyć z nadmiaru soli. Posypać pieprzem i pokroić na kawałki. Ułożyć na półmisku. W szklance gorącej przegotowanej wody rozpuścić 2 łyżeczki żelatyny i ćwierć kostki rosolowej. Po rozpuszczeniu zalać śledzie, posypać rzeżuchą i ułożyć ozdoby.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Takich jeszcze nie jadłam, musze spróbować !
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    ciekawy przepis, jeszcze się z taką potrawą nie spotkałam,muszę kiedyś spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    można posmarować śledzie musztardą od spodu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Interesujący pomysł i śliczne zdjęcia!
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pomysłowe:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    w galarecie nie robiłam, super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !