Sposób przygotowania

Do wykonania kwiatka potrzebujemy duże rzodkiewki i szczypiorku oraz nożyka do obierania warzyw i wykałaczka. Rzodkiewkę przekroiłam na pół i od środkowej części zaczęłam strugać. Starałam się obrać jak najdłuższą skórkę, następnie zwinęłam tak by powstał kwiatek i spiełam wykałaczką. Ze szczypiorku zrobiłam łodygę i liście. By powstały listki włożyłam jeden koniec szczypiorku w drugi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Śliczny i pomysłowy :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    Oo coś nowego i najważniejsze, że jadalne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    świetnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    piękna dekoracja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super dekoracja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !