Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka bawarska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa 600 g
cebula 2 szt.
olej 6 łyżek
sól
pieprz
natka pietruszki
ocet winny 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka bawarska

Kiełbasę obrac ze skórki, pokroić w cieniutkie plasterki. Cebulę obrac pokroić w krążki. Z octu, oleju, soli, pieprzu i 1-2 łyżek wody przygotowac sos. Wszystkie składniki z wyjątkiem natki pietruszki wymieszać, odstawić na 30 min. Natkę pietruszki opłukać, osuszyć. Listki oderwać od gałązek, posiekać, posypac sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 28.11.2013 12:38
apetyczna sałatka
Norgiusz 24.05.2012 07:01
super
ElizaT 09.07.2011 10:12
szybka i efektowna
RenataZ-et 05.06.2011 23:04
prosta i pyszna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak