Sposób przygotowania

• kiełbaski smażymy na złoty kolor, zdejmujemy z patelni,
• marchew obieramy, kroimy w plasterki, seler kroimy w półksiężyce, koper w cienkie paski,
• warzywa wrzucamy na patelnie, smażymy kilka minut,
• kiełbaski kroimy na cztery części, dokładamy do warzyw, smażymy jeszcze kilka minut, przyprawiamy,
• śmietanę mieszamy z musztardą i wodą, wlewamy na patelnie, mieszamy i chwilę dusimy

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Wygląda przesmacznie! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !