Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 1
jajko ugotowane na twardo 6
ogórek kiszony 6
majonez
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna

Makrelę obieramy ze skórki i ości, kroimy w małe kawałeczki. Ugotowane i ostudzone jajka oraz ogórki kroimy w kosteczkę. Dodajemy majonez, sól, pieprz i mieszamy na jednolitą masę. Schładzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 22.04.2011 07:01
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak