Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka smażona z cebulą, do pasztetu

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 1/2 kg
cebula 2 szt
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka smażona z cebulą, do pasztetu

Na łyżce oleju usmażyć wątróbkę obraną z błon z 2 cebulami pokrojonymi w kostkę, pod koniec smażenia posolić i doprawic kolorowym pieprzem, wątróbka ta będzie potrzebna do zrobienia pasztetu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka137 21.04.2011 23:22
smaczna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak