Sposób przygotowania

Przygotuj dressing – w słoiczku wymieszaj oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, musztardę francuską, miód, pieprz i sól.

Jajka ugotuj na twardo. Obierz i pokrój na ćwiartki. Sałatę opłucz i ułóż w misce. Ogórka pokrój w plastry, cebulę w pióra. Cebulę, ogórka i jajka dodaj do sałaty. Posyp całość kaparami, posiekaną dymką, koperkiem i wymieszaj. Sałatę polej dressingiem tuż przed podaniem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    wygląda smakowicie;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny pomysł i smakowity na pewno a te zestawienie smaków --- zaskakujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    piękna i smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    aż by sie zjadło
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ale ładna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !