Sposób przygotowania

Na 1 porcję:

Łososia przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie grillujemy z warzywami. Gdy łosoś się już zarumieni, kładziemy na nim kawałek masła ziołowo-czosnkowego, przygotowanego z miękkiego masła wymieszanego z przeciśniętym przez praskę ząbkiem czosnku i posiekanej natki. Gotową rybę skrapiamy sokiem z cytryny i układamy razem z warzywami na waflu. Na wierzch kładziemy brzoskwinię pokrojoną w cienkie plasterki i świeżą bazylię.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    estetycznie i barwnie, podoba mi się:D
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne i kolorowe.
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    to ja bardzo lubię !
  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    Przepyszna kanapka na śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !