Sposób przygotowania

Na 1 porcję:

Na posmarowanym masłem lub margaryną waflu układamy liść sałaty i plaster łososia. Pomidor, cebulę i awokado kroimy w drobną kosteczkę. Wszystko dokładnie mieszamy z oliwą z oliwek i doprawiamy solą i pieprzem. Gotową salsę układamy na łososiu. Całość posypujemy suszoną natką i dekorujemy świeżą bazylią.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wygląda apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bajeczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychota
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    pomysłowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Taką kanapkę to bym zjadła z chęcią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !