Sposób przygotowania

mięso,posmarować roztartymi ząbkami czosnku,oprószyć solą i pieprzem.W brytfance rozgrzać olej,szybko obsmażyć mięso ze wszystkich stron.Podlać winem i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni na ok 1 godzinę,polewając sosem z brytfanki i ew.odrobiną wody.Obrać i zetrzeć imbir,chilli posiekać,oliwe wymieszać z miodem,dodać imbir i chilli.wyjąć pieczeń,obłożyć wierzch plasterkami boczku,posmarować glazurą.Wstawić do piekarnika i piec aż boczek się zrumieni.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    smakowity

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !