Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

brukselka w sosie własnym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 2 szt
wędzony boczek 25 dkg
olej 2 łyżki
mąka 1 łyżka
sól
pieprz
gałka muszkatałowa
brukselka 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: brukselka w sosie własnym

Do wrzącej wody dodajemy cebulę i przyprawy. Dodajemy brukselkę i dusimy do miękkości. Na oleju podsmażyć pokrojony w kostkę boczek, dodajemy do brukselki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 01.02.2012 22:18
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak