Sposób przygotowania

BISZKOPT : jajka ubijamy z cukrem na puszystą białą masę , następnie dodajemy do tej masy mąkę i delikatnie wymieszać , masełko roztopić i wlać . Masę dobrze połączoną i wymieszana przelewamy do formy wysmarowana masłem i mąką . Pieczemy pół godziny w 180 st. W tym czasie kiedy nam się piecze biszkopt robimy krem . Wszystkie składniki kremu miksujemy do uzyskania gęstej jednolitej masy i ten krem kładziemy na biszkopcie już zimnym abyśmy następnie całość włożyli do lodówki . Na koniec dekoracja startą czekoladą i polewa toffi.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    puszysty
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pieknie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pysznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    rewelacja:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mój ulubiony
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !