Sposób przygotowania

Filety pokroić w kostkę. posypać kucharkiem i podsmażyć, do zarumienienia. Na patelni podsmażyć posiekaną cebulkę. Dodać bulion rozrobiony w odrobinie wody – zagotować. Dodać śmietanę. W naczyniu żaroodpornym ułożyć mięso i pokrojone w kostkę warzywa, zalać sosem, posypać startym serem. Włożyć do rozgrzanego do 200 stopni piekarnika. Zapiekać ok. 20 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    to chyba raczej zapiekanka mięsno - warzywna ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    super zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !