Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć w makutrze wałkiem /nie mikserem/ ,dodawać po jednym całym jajku oraz mąkę i cukier na zmianę.Na koniec dodać proszek do pieczenia i bakalie oprószone mąką - wtedy nie opadną na dno.
Keks pieczemy 50 minut ja go zrobiłam w prodiżu bo mniej wysycha.
Smacznego!

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Keksik wszystkim nam smakuje ,gdy go misia uszykuje.... Czy to już świąteczny?
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Tak,dopiero go wyjęłam jeszcze gorący jest:)
  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    poproszę kawałeczek
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zapraszam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    bardzo lubię to ciasto
  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    Pewnie po świętach będzie wysyp przepisów
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    Pewnie po świętach będzie wysyp przepisów
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    uwielbiam takie smaki
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    No i właśnie taki lubię:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    bardzo pysznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Taki keks jest wspaniały.
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo lubię keksy, często testuję różne przepisy, więc wypróbuję i Twój.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczny :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super ciacho
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nigdy mi się nie znudzi to ciasto
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pełen bakalii zawsze chętnie zjem
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam keks
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    uwielbiam keksa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha z bakaliami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !