Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zając pieczony ze śmietaną

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Zając 1
sól
słonina 15dag
masło 2łyżki
śmietana szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Zając pieczony ze śmietaną

Zająca umyć,usunąć żyły ,naszpikować słoniną ,natrzeć solą ,położyć na wysmarowaną olejem brytfanne i piec,obłużyć kilkoma łyzkami masła.Gdy bedzie prawie miekki polać kwaśna śmietaną i dopiec.Pokroić i polać sosem z pieczenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa111 22.07.2011 10:43
tylko gdzie upolować zająca?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak