Sposób przygotowania

Ciasto na biszkopt wylać na blaszkę i piec do 35 minut w 170 st., następnie 2 szklanki mleka zagotować, a w pozostałym mleku rozrobić budynie, wlać do gotującego się mleka i mieszać energicznie do momentu zgęstnienia budyniu, chwilkę pogotować . Odstawić . Najpierw wylewamy dowolną jedną galaretkę na biszkopt , potem wkładamy do lodówki , po wyjęciu z lodówki idzie biały krem , znów wkładamy do lodówki , a na koniec galaretka truskawkowa i do lodówki . Tym razem zostawiamy gotowe już ciasto na dłużej .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    będę robić !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniały
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mój ulubiony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !