Sposób przygotowania

1.Mięso rozbić na płaty, posypać solą i pieprzem.
2. Każdy posmarować musztardą.
3. Do środka włożyć:
- pasek ogórka,
- pasek cebuli.
- 0,5 kabanosa.

4. Zawinąć zrazy.
5. Obwiązać nitką lub spiąć wykałaczką.
6. Oprószyć mąką i obsmażyć.
7. Przełożyć do rondelka.
8. Dodać kostkę bulionową, łyżkę chrzanu, zalać wodą i dusić do miękkości.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Z kabanosem, musztardą - czyli na pikantnie - SUPER.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fantastyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !