Sposób przygotowania

1. Gotujemy kaszę gryczaną z kostką rosołową
2. Pulpeciki lepimy z mięsa cielęcego:
- 0,5 kg mięsa cielęcego
- 1 jajo
- sól pieprz
- bułka tarta 0,5 szklanki.
Gotujemy z kostka rosołową.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    swic

    w moim stylu
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    same pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !