Sposób przygotowania

Marchewkę, pietruszkę i ziemniaki obrać,pokroić na drobno. Wrzucić do garnka,zalać wodą, dodać ziele i listek i gotować.W międzyczasie na patelni rozgrzać masło,dodać szczaw posiekany bez ogonków, przysmażyć. Dodać do zupy,doprawić, gotować jeszcze chwilę i podawać. Można podać z jajkiem ugotowanym na twardo.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczna
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    lubie taką zupke
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !