Sposób przygotowania

Pyszna zupka dla dziecka po 4 miesiącu
Umyte i obrane warzywa pokrój na talarki. Włóż do wrzątku i gotuj przez ok 20 min. Pod koniec gotowania dodaj oliwę z oliwek. Warzywa wyjmij zmiksuj z częścią wywaru, a następnie połącz z resztą wywaru. Dodaj kleik ryżowy i całość ponownie zagotuj.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super, mam malutkie dziecko to wypróbuję
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    Ta zupka jest świetna sama ją synkowi gotowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !