Sposób przygotowania

Do zimnej wody wrzucamy białą kiełbasę i gotujemy na małym ogniu ok. 45 minut. Ugotowaną kiełbaskę wyjmujemy, kroimy w plasterki, a do zupy dodajemy pokrojone ziemniaki, kostkę rosołową oraz liść laurowy i ziele angielskie. Gotujemy ok. 30 minut i po tym czasie wlewamy zupy w proszku zrobione wg instrukcji na opakowaniu. Dokładnie mieszamy, dodajemy jeszcze rozgniecione ząbki czosnku i majeranek i trzymamy na małym ogniu ostatnie 10-15 minut. Przed podaniem wrzucamy plasterki białej kiełbasy i gotowe.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Szybkie i proste.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    mam też już zrobiony
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    też lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    robię tak samo:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    zurku ie robie zbyt czesto, ale bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !