Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Medaliony z mielonki według Agi

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielonka 6 1 cm plastrów
jajko 2 sztuki
ser żółty 6 plastrów
Kurczak panier do drobiu Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Medaliony z mielonki według Agi

Jajka rozkłócamy ,na każdy plaster mielonki kładziemy plasterek sera,maczamy w jajku i panierujemy.Smażymy na gorącym tłuszczu często przekręcając.Medaliony osączamy na ręczniku i podajemy z ulubioną surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 09.01.2012 10:44
fajne
iza15 28.12.2011 23:01
super pomysl
AGNIESZKA144 18.11.2011 20:56
super
Izabela/bella81 30.09.2011 08:25
ciekawy pomysł
Wacław 24.09.2011 07:54
apetyczne !
Justa32 14.09.2011 09:09
fajne
ronald88 23.05.2011 14:24
smaczne
Dorota59 25.04.2011 13:05
fajne
Justyna Jussstiii 25.04.2011 10:56
super
Kuchareczekjeden 23.04.2011 20:19
ciekawe
Mariusz10 20.04.2011 00:05
wyborne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak