Składniki:
masło | 10 dag |
ciasteczka czekoladowe | 25 dag |
jagody | 1 szklanka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
mascarpone | 25 dag |
cukier | 6 dag |
śmietana | 20 dag |
czekolada | 10 dag |
cukier puder | 1 łyżka |
sok z jagód | 200 ml |
masło | 10 dag |
ciasteczka czekoladowe | 25 dag |
jagody | 1 szklanka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
mascarpone | 25 dag |
cukier | 6 dag |
śmietana | 20 dag |
czekolada | 10 dag |
cukier puder | 1 łyżka |
sok z jagód | 200 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: