Sposób przygotowania

udka nacieramy marynatą do kurczaka słodko-kwasną i zgnicionym czosnkiem pozostawiamy na 24 godz. Następnego dnia wędzimy w wędzarni ok 1 godz

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    uwielbiam
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    czy do wedzenia używasz konkretnego drewna ;)
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    własnoręczny wyrób z pewnością jest bardzo smaczny
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    ciekawe jak smakują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !