Sposób przygotowania

Kapustę pociąć zalać wodą, dać kostkę mięsną i ugotować. Kiełbasę pokroić i podsmażyć na oleju na rumiano. Pieczarki udusić. Jak kapusta będzie miękka połączyć wszystkie składniki dodać koncentrat i dokładnie wymieszać, doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam bigos
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ja dodaję jeszcze boczek wędzony
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale pysznie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam bigos
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowity
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zawsze jest dobry.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    lubie mocno kwasny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie taki bigos,pycha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super bigosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ale sobie smaku narobiłam,wygląda pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    taki bigosik zawsze smaczny
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny bigosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !